Čerstvé ovoce a zelenina | Doporučená minimální teplota °C | Doporučená maximální teplota °C |
---|---|---|
Ananas | 6 | 10 |
Angrešt | 2 | 8 |
Artyčoky | 0 | 8 |
Avokádo | 7 | 13 |
Baklažán | 10 | 15 |
Banány | 13 | 16 |
Bílá ředkev | 1 | 8 |
Borůvky | 1 | 8 |
Brambory loupané celé | 1 | 6 |
Brambory loupané krájené | 1 | 6 |
Brokolice | 1 | 6 |
Broskev | 1 | 8 |
Brusinky | 2 | 5 |
Brusinky | 1 | 6 |
Celer | 2 | 8 |
Cibule | 2 | 8 |
Cibulová nať | 2 | 6 |
Citron | 4 | 8 |
Cukina | 10 | 14 |
Cukrový meloun | 7 | 10 |
Černý kořen | 1 | 8 |
Červená řepa | 1 | 8 |
Česnek | 13 | 18 |
Čínské zelí | 1 | 8 |
Datle | 13 | 15 |
Durian | 4 | 8 |
Dýně | 11 | 18 |
Fazole zelené | 4 | 8 |
Fazolové klíčky | 1 | 6 |
Feferonky | 10 | 14 |
Fenykl | 1 | 8 |
Fíky | 1 | 8 |
Mučenka | 11 | 15 |
Granátová jablka | 4 | 8 |
Grep | 4 | 8 |
Hrách | 1 | 8 |
Hroznové víno | 1 | 8 |
Hrušky | 1 | 8 |
Hrušky Asijské | 1 | 8 |
Hřiby | 1 | 6 |
Chřest | 1 | 6 |
Jablka(letní) | 0 | 8 |
Jablka(podzimní) | 0 | 8 |
Jahody | 1 | 6 |
Kapusta | 1 | 8 |
Kdoule | 1 | 15 |
Kedlubny | 1 | 8 |
Kiwi | 1 | 8 |
Kiwi | 1 | 8 |
Kokosový ořech | 1 | 8 |
Křen | 1 | 8 |
Kukuřice mladá | 1 | 8 |
Kukuřice sladká | 1 | 8 |
Květák | 1 | 8 |
Lilek | 10 | 15 |
Limetky | 11 | 15 |
Maliny | 1 | 6 |
Mandarinka | 4 | 8 |
Mango | 11 | 15 |
Meloun | 3 | 8 |
Meruňky | 1 | 6 |
Mrkvev | 1 | 8 |
Mučenka | 8 | 12 |
Nektarinky | 1 | 8 |
Okurky | 10 | 13 |
Ostružiny | 1 | 6 |
Papaya | 8 | 15 |
Paprika | 10 | 14 |
Pastiňák | 1 | 8 |
Petržel | 1 | 8 |
Pomeranč (CA a AZ) | 4 | 8 |
Pór | 1 | 8 |
Rajčata stromová | 10 | 14 |
Rebarbora | 1 | 8 |
Růžičková kapusta | 1 | 8 |
Rybíz,rozinky | 1 | 6 |
Ředkvička | 1 | 8 |
Ředkvičky bez natě | 1 | 8 |
Řepa bulva | 1 | 8 |
Řepa svazek | 1 | 8 |
Řeřicha | 1 | 6 |
Salát hlávkový | 1 | 6 |
Salát ledový | 1 | 6 |
Špenát | 1 | 6 |
Švestky | 1 | 8 |
Topinambury | 1 | 8 |
Třešeň | 1 | 6 |
Tuřín | 1 | 10 |
Tykev | 10 | 14 |
Višeň | 1 | 6 |
Vodní meloun | 7 | 10 |
Zázvor | 12 | 15 |
Zelí bíle | 1 | 8 |
Zelí červ.,zelené | 1 | 8 |